Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Hus og have

Terrasse

Selvom sommeren er gået på hæld, og efteråret har meldt sin ankomst, så er det bestemt ikke ensbetydende med, man ikke stadig kan sidde ude på sin terrasse og nyde både de kølige efterårsaftener såvel som, senere på året, de råkolde vinter formiddage med et tæppe og en god bog, måske akkompagneret af en varm kop kaffe.

Selvom det kan være en kold fornøjelse at opholde sig på sin terrasse, når der ikke er sol, eller temperaturen ikke længere sige sommer eller forår, så kan man med rette overveje overdækning af terrasse. En terrasseoverdækning gør nemlig, at man i langt højere grad sidder i læ på sin terrasse, således man kan nyde udendørslivet, uden at man behøver sidde og fryse.

Hvis man overvejer at investere i overdækning af terrasse, er der flere ting, man skal tage i betragning. Udformningen og design er nok en af de vigtigste faktorer, men hertil kommer også hvilket materiale, man ønsker terrasseoverdækningen, skal være lavet af. Det kunne eksempelvis være overdækket terrasse stål, som er både vejr- og vindfast, hvilket især må siges at være en fordel, da det danske efterår og den danske vinter kan være både kold og våd!

Uanset hvad man tænker omkring sin terrasseoverdækning og materialet samt udformingen heraf, er det vigtigt, at man går til en ekspert. Og det er her, at Bases kommer ind i billedet. Bases er eksperter i overdækket terrasse, og de kan derfor være behjælpelig med at udvælge den helt rigtige terrasseoverdækning. Hos Bases finder man et stort udvalg i terrasseoverdækninger, og fælles for dem alle er, at de er udført i solidt materialer, der ikke kræver megen vedligehold. Så kan man i stedet bruge tiden på at nyde sin terrasse samt den nye overdækning, i stedet for man skal male løbende eller behandle træet med træolie eller andet.

Vil man se nærmere på udvalget, så kan man klikke ind på www.bases.dk