Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Biler og sjov

Specielle vinterdæk

Nu kommer vinteren med raske skridt, eller også så gør den ikke – men jeg har da allerede fået min første sms på, at det er tid til at overveje at få skiftet mine dæk. Jeg syntes nu det er lidt for tidligt, men ja, vinteren står for døren, og jeg skal ud og finde nye vinterdæk og også nye fælge, da jeg har fået en ny bil, der ikke har samme dækstørrelse som min gamle bil. Så fælgene kan selvfølgelig heller ikke bruges, og jeg er blevet frarådet, at pille dækkene af fælgene og skifte dæk på de samme fælge hele tiden, for det kan gøre at der langsomt siver luft ud af dækkene.

Specielle fælge og dæk

De ser da flotte ud de fælge der er på billedet, sådan en snefnug som model, ikke værst for vinterdæk – gad vide hvad de vil koste til min lille dyt, for dem kunne jeg godt tænke mig at få på her til vinter. Nu er min bil ikke så stor, så det er dækkene jo heller ikke. Fordelen ved en lille bil er, at det er små fælge og dæk der skal til, og de er som regel meget billegere end til de store biler.

I Hillerød findes autohuset tofte, de har specialiseret sig i dækskifte og alle typer for fælge og dæk, så her må jeg kunne få fat på dem. Så laver de også service eftersyn, men da jeg har en fast aftale med nogle andre bliver det kun dækskifte jeg tager.