Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Uncategorized

Lyt til livet – hele livet

De fleste tager deres hørelse for givet. Lyden af trommende regn mod biltaget, en sjov historie og børnebørnens latter er alt sammen med til at fuldende livet ? lige indtil lydene forsvinder, og det er sket for mere end 800.000 danskere. Der findes mange former for problemer med hørelsen, som skyldes forskellige årsager.
Nedsat hørelse betyder, at du har en manglende evne til at opfange lyde fra dine omgivelser. Dette kan både være i rolige såvel som støjfyldte omgivelser, hvor du oplever udfordringer med hørelsen. En hørenedsættelse kan være vedvarende og kan opstå pludseligt eller gradvist komme snigende og udvikle sig over tid. Nedsat hørelse er en helt naturlig forekomst blandt befolkningen, så fortvivl ikke, hvis du mistænker et høretab. Faktisk lever op imod 1 mio. danskere med nedsat hørelse.

Dansk HøreCenter

Der kan være forskellige årsager til, at du lever med en hørenedsættelse. Den mest almindelige og naturlige årsag er, at dårlig hørelse følger med alderen. Med alderen sker der ændringer i det indre øre, men faktisk også i dine hørecentre i hjernen, og det kan være medvirkende til en hørenedsættelse. Ofte sker denne proces gradvist, og du opdager det formentlig ikke med det samme. Måske siger dine nærmeste engang imellem eller ofte, at du har dårlig hørelse. Lyt til dine omgivelser i sådan en situation og gør noget ved det. Bestil en gratis høretest ? for det er nemlig ofte ens nærmeste, der opdager, at man lever med nedsat hørelse, før man selv gør.

Hos Dansk HøreCenter tager de udgangspunkt i dit høretab samt behov, så i sammen finder den løsning, der passer til netop dig. Du kan gratis og uforpligtende få lavet en høretest i deres hørecentral, samt afprøve et høreapparat. Dansk HøreCenter er landsdækkende og har høreklinikker rundt omkring i hele Danmark, så der er altid en hørebutik lige i nærheden.