Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Mad og Sundhed

Kosttilskud og måltidserstatninger er den bedste kickstart til et varigt vægttab.

En effektiv slankekur skal både give varigt vægttab og være sund.

Vi ved alle at overvægt er usundt. Efter en veloverstået slankekur med fantastiske resultater, er du blevet en sundere udgave af dig selv. Men rejsen mod vægttabet skal også være sund for både din krop og din hjerne. En slankekur der er effektiv, men meget usund, kan skade din krop permanent.

Din krop er nødt til at have tid til at tabe fedt. Hurtige fastekure virker i nuet effektive, men den største del af dit vægttab vil bestå af væske og muskelmasse. At tabe sig tager lidt tid.

Den perfekte slankekur er den, hvor du indtager de nødvendige og sunde næringsstoffer, men samtidigt forbrænder flere kalorier end du indtager.

Det gøres nemmest ved særlige kosttilskud og måltidserstatninger som fås hos f.eks. HerbalCenter.

Kosttilskud og måltidserstatninger kan sætte en slankekur godt igang.

Det er altid nemmest at tage på end at tabe sig. Krop og hjerne kan hurtigere vænne sig til en øget kropsvægt end modsat. Hjernen vil nemlig altid se et vægttab som et tab af energireserver. Derfor sættes forbrændingen op og madlysten bliver større. Kroppen er simpelthen bygget til at opbygge og holde på fedtreserver til dårlige tider.

Men der er håb. Måden at opnå et sundt og varigt vægttab er en omlægning af kost og motionsvaner. Kosttilskud og måltidserstatninger er en rigtigt god kickstarter. Du vil få alle de nødvendige næringsstoffer og det smager godt.

Det er dog vigtigt at ændre sine kost og motionsvaner, efter kuren er stoppet. Ellers kommer kiloene hurtigt tilbage.