Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Ferie og Lejligheder

Hotel OPUS og vores golfophold

Flere og flere af mine spiller golf, så for at være med i vennekredsen, måtte jeg jo også lære at spille golf – selvom jeg ikke var så meget for det. Det er da sjovt nok at spille lidt golf, man får rørt sig og får frisk luft – men det der tiltaler mig, er alt det der foregår bagefter golfspillet. Så da mine venner sagde at de skulle på Hotel OPUS i Horsens på Golfophold og om jeg ville med, så sagde jeg selvfølgelig ja tak med det samme. For at kunne forberede mit på hvad der skulle ske på dette golfophold gik jeg ind på deres hjemmeside hotelopushorsens.dk og snusede lidt rundt. Det så rigtig godt ud – spændende Golfbane, så den del skulle jeg nok overleve, med tanken om hvad der ventede mig bagefter – Wellness område, så skidt pyt hvis vejret er dårligt.

Golf og luksus Hotel

Nu er Hotel OPUS jo kendt for deres super dejlige gourmet mad, og jeg er meget madglad – så alene her scorede Hotel OPUS mange point. Det var et super dejligt ophold, og vi dels spillet en omgang golf på Horsens Golfklub – vi fik denne lækre 3 retters gourmet mad, vi fik en overnatning med et dejligt lyst værelse med god udsigt, og en skøn morgenmad. Og så glemte jeg lige at jeg jo også fik mit indre luksus dyr plejet i deres wellness område. Selvom jeg ikke er den store Golfspiller, så er der nu fordele ved at være sammen med mine dejlige golfvenner.