Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Hus og have

Flamingo isolering og Efterisolering

Tænk sig hvordan alting udvikler sig – hvem havde troet at jeg skulle have efterisoleret med små flamingokugler i min hulmur – ja ikke mig, men ikke desto mindre, så blev det en realitet, da jeg stod for at skulle have mit hus efterisoleret. I det hele taget havde jeg aldrig troet at jeg skulle have mit hus efterisoleret – så gammelt var det jo heller ikke – men jeg kan meddele at jeg er blevet meget klogere. Jeg kan kun anbefale alle, at de lige får deres hus tjekket for energi udslip – for det der sker, er at den isolering der findes i vores hulmure, den kan falde sammen, og så er huset lige pludselig ikke så isoleret som man først antog. Det var en god bekendt der fortalte hvordan det var gået med ham og hans hus, og hvor glad han var for at han havde haft kontaktet dansk-efterisolering.dk

Flamingo isolering

Nu er det ikke lige disse flamingo flager der anvendes til efterisolering – det er små kugler, der blæses ind i hulmuren, så de falder rundt om og indimellem den eksisterende isolering. På denne effektive metode, kan man også få lukke eventuelle kuldebroer der måtte være opstået gennem årene. Jeg fik rigtig gode råd og vejledning af Dansk Efterisolering, nøjagtig som min gode bekendte havde fortalt mig – mit hus blev undersøgt, vi blev enige om denne flamingo isolering, og med det statstilskud jeg fik, så var det en billig måde at få mit hus efterisoleret på. Min varmeregning er dalet, og pengene tjent hjem.