Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Service og Økonomi

find den rette ejendomsmægler til salg af din bolig

Når du skal sælge din ejendom, har du et par muligheder. Du kan gå gennem en ejendomsmægler, sælge den selv eller bruge en blanding af begge dele. Der er fordele og ulemper ved hver metode, så det er vigtigt at afveje dine muligheder nøje, før du træffer en beslutning. Hvis du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er her et par ting, du skal huske på.

Ejendomsmæglere har typisk mere erfaring og viden om markedet og om, hvordan din ejendom skal prissættes og markedsføres. De har også normalt et netværk af potentielle købere, som de kan trække på. De vil dog også tage en provision (normalt 3-5 %) af salgsprisen på din bolig.

Hvis du sælger din ejendom selv, betyder det, at du ikke skal betale provision, men det betyder også, at du er ansvarlig for at markedsføre og vise din bolig frem for potentielle købere. Du skal også være fortrolig med at forhandle salgsprisen med køberne.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken løsning der er bedst for dig, er det værd at tale med et par forskellige ejendomsmæglere og få deres råd. Du kan også se på ejendomme, der for nylig er blevet solgt i dit område, for at se, hvordan de blev markedsført, og hvilken pris de opnåede. Det vil give dig en god idé om, hvad du kan forvente af markedet. besøg Boligkompagniet og se hvad de kan tilbyde.

Når du har besluttet dig for, hvordan du vil sælge din ejendom, er det næste skridt at begynde at gøre den klar. Det betyder, at du skal foretage eventuelle nødvendige reparationer eller forbedringer og sørge for, at den er ren og præsentabel. Det første indtryk tæller, så tag dig tid til at få din ejendom til at se bedst muligt ud.