Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Sport og friluftsliv

Fantastisk frisør i Aalborg – læs mere her

Frisør Aabybro/Frisør Aalborg, læs med her hvis du vil vide mere om en frisør der ligger her.

Mangler du en herrefrisør i Nordjylland med tjek på de nyeste teknikker og sans for detaljen? Så besøg Hair by Aagaard i Biersted, der ligger tæt på Aalborg, Aabybro, Vadum og Nørhalne. Når vi sørger for dit hår, så er du sikker på en god service og en professionel klipning. Uanset strukturen og længden på dit hår, så har vi den nødvendige ekspertise og erfaring til at få dit hår, til at tage sig så godt ud som overhovedet muligt. Har du kort, langt, krøllet eller glat hår? Uanset dit udgangspunkt, så sikrer vi dig en god og professionel klipning.

Frisør Aabybro/ Frisør Aalborg

Når du skal have en god og flot klipning, så er du altid velkommen hos os. Vi vejleder og rådgiver gerne dig ud fra netop dit hår, hovedbund og personlige stil. Har du specifikke ønsker til dit hår, så imødekommer vi naturligvis også dette. Vi har et stort udvalg af forskellige produkter, hvor vi nemt kan finde netop den voks, gele eller andet, der passer til dit hår og din nye frisure. Vi vil gerne være din faste herrefrisør, og vi glæder os til at give dig et hår, som både klæder dig og som du bliver glad for.
Damefrisør klik her frisør aalborg

Leder du efter en god damefrisør tæt på Aalborg, Aabybro, Vadum og Nørhalne? Så finder du Salon Hair by Aagaard i hjertet af Biersted. Vi er en professionel damefrisør, der altid er opdateret på nye tekniker, styles og produkter, der giver dig et flot hår, der passer til dit hår og personlighed. Vi har kunder fra hele Nordjylland, da salonen er kendt for sin gode service og altid er garant for en god klipning og farvninger. Vi tager løbende på kurser, shows med mere for at hente inspiration og lære nye tekniker til både farve og klipning, således vi altid kan tilbyde dig det hår, som du ønsker.
Dygtig damefrisør med fokus på tidens tendenser