Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Biler og sjov

En mands affald, er en anden mands guld

En mands affald, er en anden mands guld

Mange glemmer, at de ting man ejer, som fx en skrotbil, sagtens kan være noget værd for andre, selvom genstanden ikke længere har nogen værdi for én selv. Der kan fx være tale om en bil, som ikke gik igennem syn, eller en bil som har været med i en trafikulykke og af den grund ikke længere kan bruges. Mange ophuggere vil give for sådanne gamle skrotbiler. Firmaer som skrotbil.net kommer selv ud og henter den pågældende skrotbil, og der er derfor intet besvær for ejeren i forhold til at komme af med sin bil. Desuden betales der en skrotpræmie kontant ved afhentningen, hvilket er fordelagtigt, hvis man står og mangler hurtige penge.

Hvordan kommer jeg af med min skrotpræmiebil?

Mange tror, at det er besværligt at få sin skrotpræmie for sin bil, men det meste kan faktisk gøres nemt og hurtigt via computeren, fx på www.skrotbil.net. Her skal man blot udfylde en formular omkring bilens stand og indenfor 12 timer får du svar vedrørende din skrotpræmiebil. De enkelte skrotpriser på biler kan selvfølgelig variere, men det kan jo være, at man bliver overrasket over, hvor meget man faktisk kan få for sin skrotbil.

Men hvad så med miljøet?

Vi lever i en tid, hvor det bliver vigtigere og vigtigere, at man passer på miljøet. Derfor er det også vigtigt for mange, som skal af med deres biler, at det sker på en miljørigtig og godkendt måde. Netop ved at overlade det til professionelle skrotvirksomheder, passer man på miljøet, da de har den viden og erfaring som det kræver, at skrotte bilerne på den bedste måde.

Et godt råd

Når man afleverer en skrotbil, er det en god idé at tage nummerpladerne af, og selv få dem afmeldt. På den måde at man sikker på, at ens nummerplader aldrig bliver misbrugt, hvis de skulle ende i de forkerte hænder.