Siden der bringer det nye til dig

Blog fyldt med tips & tricks

Posted in: Ferie og Lejligheder

Bliv styrket til livet på højskolen

Mange unge drømmer om at rejse. Det er nu igen blevet muligt, så nu er det med at udleve de drømme man sidder med.
Mens man er ung er det oplagt at få set verden. Man har kun sig selv, og skal ikke tænke så meget på andre. Derfor kan højskole i udlandet være et godt bud på at blive dannet som menneske. At opleve rejse højskole kan give et stærkt fællesskab samtidig med at man kommer ud af komfortzonen. Det er populært med højskolerejser, og man kan selv være med til at bestemme, hvilket kontinent man gerne vil rejse på. Typisk har hojskolendk.dk sammensat pakkerejser, hvor man kommer til at rejse mellem flere lande, således man får set forskellige kulturer.
Som en normal højskole har man også fag man skal gå til, her er det blot på rejsen. Man lærer noget om de lande man rejser i, og kan være en del af forskellige projekter, som kan have et humanitært formål.
https://www.hojskolendk.dk/

Lær at indgå i et fællesskab

Få nye venner på højskole i udlandet, og oplev fællesskabet blive styrket gennem de både faglige og personlige udfordringer, man bliver udsat for gennem rejsen. Ved at prøve rejse højskole bliver man mere parat til at gå ud i det samfund, man som ung skal være en del af, gennem hele livet.
Man bliver således dannet til at kunne tage vare på sig selv, samtidig med at man skal kunne indgå i et fællesskab sammen med andre.
Dette er vigtige værdier, der kan være nyttige at bruge gennem hele livet. Når man er sammen med andre på højskolerejser, er man også nødt til indimellem at gå på kompromis. Dermed lærer man også en masse om sig selv som person.
Her er der plads til både at udvikle følsomhed og robusthed, når man kaster sig ud i livet og de udfordringer der kommer undervejs.
For det er måden man tager udfordringerne på, der er afgørende for, hvordan man udvikler sig som menneske.
Ved rejse højskole er der plads til alle.